"Варта" затвердила списки кандидатів на місцеві вибори

20:18 21 вересня 2020 р.

Фото до новини

Політична партія «ВАРТА» в суботу, 19 вересня, на львівській обласній конференції затвердила списки кандидатів, які братимуть участь у місцевих виборах у Львові та Львівській області – до рад різних рівнів. Також делегати підтримали керівника ГО «Варта-1» Ігоря Зінкевича - як кандидата на посаду міського голови Львова.

Список партії «ВАРТА» у Львівську міську раду очолив керівник «Народної Самооборони» Львівщини і чинний депутат ЛМР Валерій Веремчук. Також у першій п’ятірці - волонтер та адвокат Юрій Мартинюк,  громадська діячка, керівниця ГО «Варта-700» Наталія Шелестак, керівник ГО «Варта-1», депутат ЛМР Ігор Зінкевич, керівниця одного із найбільших у Західній Україні волонтерських осередків - Центр допомоги сім’ям учасників АТО - Неля Васюта.

За інформацією "Варти", у списки окремих округів Львівської ОТГ потрапили чинні депутати ЛМР Тарас Ворко, Ірина Оршак, інші місцеві активісти.

У першу п’ятірку партії до Львівської обласної ради увійшли медики, волонтери, спортсмени, громадські діячі та підприємці. Перший номер – Наталія Шелестак. Далі – підприємець, перший львів’янин, що підкорив Еверест, Роман Городечний, директор Львівського обласного діагностичного центру Роман Пукаляк, завідувачка дитячого відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Софія Кащевська, чемпіон світу з боксу, волонтер Андрій Котельник.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів