Варта висунула кандидата на посаду мера Львова

12:19 30 серпня 2020 р.

Фото до новини

«ВАРТА» візьме участь у місцевих виборах 25 жовтня у Львові та в області. Кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ висуває депутата ЛМР, керівника ГО «Варта-1» Ігоря Зінкевича.

Такі рішення сьогодні, 30 серпня, ухвалили учасники львівського Форуму «ВАРТИ», що відбувся просто неба на території «Арени Львів». пише DailyLviv.

«Голосуванням передували ретельні обговорення. Зокрема, хто саме з «ВАРТИ», яка зібрала справді дієвих людей, балотуватиметься на керівника Львівської ОТГ. Вибір зупинили на Ігорю Зінкевичу, який, без перебільшень, є енергією «ВАРТИ», вміє мотивувати до дії активну і прогресивну молодь», – коментує координатор «ВАРТИ» Валерій Веремчук.

«Сьогодні розпочинається новий етап не лише для мене, а й для сотень тих, хто вже є частиною «ВАРТИ». Ми не боїмось відповідальності за наші вчинки. Ми обрали шлях дії і не плануємо зупинятися. Але час із тих, хто часто, всупереч владі, змінює місто на краще, стати тими, хто нарешті ухвалюватиме ключові рішення на користь Львова, його мешканців. Я вірю, що кожен із нас продовжить свою роботу волонтерів, активістів, але водночас маємо і напрацювання, для реалізації яких потрібні владні інструменти», – прокоментував рішення Форуму Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, що «ВАРТА», яка об’єднала відомі громадські організації, благодійні фонди, волонтерів, медиків, підприємців, голів ОСББ, освітян, виникла на початку червня цього року. За результатами крайнього соціологічного опитування від компанії «Соціоінформ», «ВАРТУ» підтримує майже 9% львів’ян.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів