В уряді заспокоюють: асоціація для нього – понад усе (доповнено)

23:46 8 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tyzhden.ua

Дивні люди – невже справді сподіваються, що їм хоч хтось усе ще вірить?

Прес-секретар прем`єр-міністра України Миколи Азарова Віталій Лук'яненко запевнив сьогодні, 8 грудня, в коментарі УНІАН: «Продовження переговорів з Євросоюзом про підписання угоди залишається одним з перших на порядку дня для уряду».

Своєю чергою, «Коментарі» цитують у неділю заяву першого віце-прем´єр-міністра Сергія Арбузова  в програмі «Події тижня» на телеканалі ТРК «Україна»:

«Вчора повернулася технічна робоча група, яка дає можливість зробити сьогодні правильні розрахунки про стан нашої економіки, проаналізувати угоду щодо Зони вільної торгівлі, щодо кожної торговельної позиції. Ми зараз цим займаємося. Ми зробимо розрахунки, ми представимо ці розрахунки Європі, тобто йде процес переговорний, це найголовніше».

Перший віце-прем´єр-міністр акцентував увагу на тому, що наразі ключовим питанням є підготовка так званої «дорожньої карти» – документа, який зафіксує умови двох сторін, за яких підписання Угоди про асоціацію буде взаємовигідним.

«Дорожня карта переговорів, де ми маємо повністю включити всі розрахунки економічні, зрозумілі, прозорі, зрозумілі Європі, і покрокове вирішення цього питання. Тобто, ми повинні покласти в Дорожню карту наші дії, з прив´язкою до термінів, що зараз і відбувається», – повідомив також Сергій Арбузов.

Дивні люди – невже справді сподіваються, що їм хоч хтось вірить після того, як вони призупинили підготовку з укладення угоди про асоціації України з ЄС за тиждень до її підписання – попри те, що твердили – мовляв, альтернативі їй у них немає. Після цього в уряду вже немає іншої альтернативи, окрім відставки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів