В України - дилема: мінувати Азовське море чи судитися з Росією, – політолог

20:19 8 серпня 2018 р.

Фото до новини

Мир за будь-якої ціни означає капітуляцію. Виборці, які готові поступитися будь-чим заради миру, отримають народних депутатів, які зараз стріляють по українцях.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 8 серпня, під час засідання Громадського прес-центру «Вибори -2019» на тему: «Як ситуація на Донбасі може вплинути на президентські вибори-2019?», повідомив політолог Ігор Танчин. 

- Коли ми станемо на позицію, що ми готові віддати за мир будь-що, то ми отримаємо в Верховній Раді тих бандитів, які зараз стріляють по нас. Ми отримаємо чітке проросійське лоббі, хоча воно й зараз є. Але ми матимемо чітку антиукраїнську силу, яка буде виконувати всі команди з Кремля і буде діяти чітко і послідовно на шкоду українській державі, - вважає Ігор Танчин. 

За словами політолога, кандидати на пост Президента та до Верховної ради висуватимуть також інші пропозиції .

- Буде «війна до переможного кінця і відділення цих регіонів, як ракових пухлин». Друга пропозиція – залишити ситуацію в такому вигляді як воно зараз є. Але загортаючи її в гарні гасла, що війна вже всім осточортіла, і ми хочемо миру за будь-яку ціну. Ми повинні чітко доносити до людей, що мир за будь-яку ціну – означає капітуляцію. Інакшого миру на цей момент бути не може, - застерігає політолог. 

Голова правління ГО «Українська народна рада Донеччини та Луганщини», політолог Станіслав Федорчук зауважив, що в Росії будуть намагатися схилити Україну до капітуляції і навіть вже готуються до цього. 

- Під час підготовки до чемпіонату світу з футболу в Росії, російська армія здійснила серйозне перегрупування. Вже виведено частину флоту з Каспійського моря до Азовського та перекритий Керченський перешийок. А  багато хто з політиків не помітив, що в Україні відкрили ще один фронт. Росія активно готується до українських виборів. І буде не просто демонструвати якісь агресивні наміри. Зараз є реальна загроза для Маріуполя, Одеси та Бердянська. Для українського керівництва зараз стоїть дилема: чи мінувати Азовське море та мінімізувати ризики десанту, чи далі бавитися в міжнародні суди, апеляції та збільшення санкцій, - застерігає Станіслав Федорчук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів