В Україні притягнуто до відповідальності 54-х російських військових, – СБУ

18:26 17 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: bbc.com

Начальник Головного слідчого управління Василь Вовк повідомив у середу, що під вартою перебувають 13 полонених російських окупантів, справи п'яти з них уже передано до суду, ще шість осіб вже засуджено на терміни від семи до 13-ти років.

Начальник Головного слідчого управління Василь Вовк повідомив сьогодні, 17 червня, що в Україні затримано та притягнуто до кримінальної відповідальності 54 російських військових. Дослівно ж він сказав із цього приводу: «54 таких громадян РФ. Вони самі це підтверджують. Вони притягнуті до кримінальної відповідальності. Хочу, щоб всі чітко розуміли, що це означає. Це оголошення підозри громадянину».

Василь Вовк додав, що під вартою перебувають 13 полонених російських військових, справи п'яти з них уже передано до суду, ще шістььох уже засуджено на терміни від семи до 13-ти років. Також він розповів, що проти деяких росіян відкриті кримінальні справи заочно, серед них – колишній командир бойовиків Ігор Гіркін, «отаман всевеликого війська донського» Микола Козіцин, міністр оборони Росії Ігор Шойгу та інші.

ВасильВовк також додав, що СБУ ретельно розслідує причетність до терористичних дій росіян, які приїжджають воювати в Україну без документів і має вже багато томів таких доказів. Начальник Головного слідчого управління розповів про це в інтерв'ю агенції «ЛІГАБізнесІнформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів