В адміністрації Президента анонсували – завтра буде абсолютно чітка й дієва відсіч порушникам перемир’я

23:30 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

Заступник глави Адміністрації Президента Валерій Чалий повідомив у вівторок щодо порушення перемир'я російсько-терористичними військами: «Заходи ви побачите завтра, вони будуть абсолютно чіткими і дієвими».

«У Порошенка обіцяють завтра дієві заходи на порушене перемир'я», – повідомила сьогодні, 17 лютого, агенція Укрінформ, конкретизуючи при цьому:

«Україна обіцяє реакцію на порушене бойовиками перемир'я у середу, 18 лютого. Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента Валерій Чалий в ефірі телеканалу «Інтер», – передає кореспондент Укрінформу.

«Заходи (на порушені останні мінські домовленості. – Ред.) ви побачите завтра, вони будуть абсолютно чіткими і дієвими», – сказав він.

Чалий додав, що Україна готувалася до різних сценаріїв розвитку подій. За його словами, бойовики не хочуть дати можливість здійснити заплановане на сьогодні відведення військ і намагаються зірвати мир. 

Заступник глави АП зауважив: «Наступний період уже не буде тих, хто гарант, хто не гарант, а буде тільки відповідальна сторона – Росія і підтримувані нею сепаратисти, які сьогодні за вказівками з Кремля фактично руйнують мир».

Як інформував «Щоденний Львів», за даними волонтера Інни, рахунок полонених і вбитих бійців у районі Дебальцевого йде на сотні, а волонтер фонду «Мир і Порядок» Всеволод Кожем’яко повідомив у вівторок, що Генеральний штаб Збройних Сил України дав наказ збройним формуванням, які знаходяться в оточенні під Дебальцеве, на знищення важкої техніки й відхід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів