В аеропорту Львова не впустили в Україну ідеолога партії Меркель

16:28 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: dem-alliance.org

Він мав намір взяти участь у навчальному семінарі у Зарваниці.

Як інформує прес-служба партії «Демократичний Альянс», в аеропорту міста Львів митники без пояснення причини відмовили в перетині кордону екс-віце-меру німецького міста Трір та автору книги «Цінності християнської демократії» Норберту Нойгаузу. Заступник голови «Демократичного Альянсу» Віктор Андрусів повідомив із цього приводу:

«Норберт прибув в Україну для участі в навчальному семінарі у Зарваниці. На митному кордоні львівського аеропорту йому повідомили, що в’їзд в Україну заборонений.

Зараз ми намагаємося з’ясувати деталі ситуації, але враховуючи, що прихильники та активісти «Демократичного Альянсу» вже мали проблеми при перетині кордону, не сумніваюсь, що за цим стоїть робота спецслужб».

Прес-служба «Демократичного Альянсу» нагадує відтак, що Норберт Нойгауз – один з найвідоміших сучасних ідеологів християнської демократії в Європі, а його книга «Цінності християнської демократії» була перекладена багатьма мовами, в тому числі російською та українською.

«Як відомо, християнська демократія є ідеологією партії канцлера Німеччини Ангели Меркель», – наголошує прес-служба й додає, що Норберт Нойгау із 2012 року приймав делегації цієї партії для вивчення досвіду управління німецькими містами, а також проводив семінари для української молоді на тему цінностей християнської демократії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів