В аеропорту Донецька триває бій між «кіборгами» й кадировцями, – бійці (відео)

14:30 18 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Sergei Loikofacebook.com

Один зі захисників головного летовища Донеччини Василь з позивним «Вай-Фай» повідомив у неділю, що у ньому відбуваються поодинокі перестрілки, тривалістю до 3-5 хвилин.


Відео: «112 Україна»

Телеканал «112 Україна» передає сьогодні, 18 січня, в повідомленні «У донецькому аеропорту залишається не менше 9 поранених, – боєць»:

«Удонецькому аеропорту залишається не менше дев’яти поранених. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив один із захисників аеропорту Василь з позивним «Вай-Фай».

«На поточний час великого стрілецького протистояння не було. Поодинокі перестрілки, тривалістю до 3-5 хвилин. В основному закидають шашками, що викликає у військових блювання, кашель, сльози. Це дає можливість терористам займати нові позиції і ближче підходити до наших барикад», – сказав боєць.

Нагадаємо, що вчора з аеропорту вдалося вивезти трьох загиблих і 20 поранених бійців. За словами Василя, двоє поранених знаходяться у важкому стані. Раніше повідомлялося, що активна фаза наступу ЗСУ в донецькому аеропорту триває».

Про це повідомляється в неділю на сайті телеканалу «112 Україна». Натомість «кіборг» Валерій Логінов (позивний «Аскольд») повідомив сьогодні, 18 січня, що в аеропорту Донецька, попри масовані атаки кадирівців, силовики залишаються на займаних позиціях на терміналі. Він також додав:

 «Артилерія працює за запитами на підтримку. Проти наших хлопців зараз воюють так звані «кадирівці», частина з яких знаходиться у підземному паркінгу.

З верхніх поверхів супротивник кидає димові гранати РДГ-2 (РДГ-2х), використовувані для постановки димів білого кольору. Під час горіння гранати видають певний запах, схожий на запах димових гранат подразливої дії: в якості димотворної речовини використовуються одні і ті ж суміші, що й у гранатах зі сльозогінною дією. З огляду на те, що дим затягується всередину будівлі й утримується довше, ніж на відкритому просторі, створюються концентрації, що викликають кашель, сльозовиділення та блювоту». 

«Кіборг» написав це в неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», родич одного з «кіборгів» передав у неділю його повідомлення: «Якщо раніше говорили, що другий і третій поверх аеропорту контролюють бойовики, то зараз у них залишився тільки третій поверх».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів