Уже відомі 90% міністрів уряду національної довіри, – ЗМІ

21:10 24 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: job-sbu.org

Про це повідомляють джерела інтернет-видання «iPress.ua» у фракції ВО «Батьківщина».

За їхніми словами, опозиційні лідери визначились зі складом уряду національної довіри на 90%. Зокрема, міністерство оборони очолить комендант Євромайдану – народний депутат від ВО «Батьківщина», Андрій Парубій.

Президенту Києво-Могилянської Академії Сергію Квіту запропонують посаду міністра освіти і науки. Своєю чергою, активній учасниці студентського Євромайдану й співачці Руслані Лижичко запропонують посаду міністра молоді і спорту.

А екс-міністр палива та енергетики у 2007-2010 роках Юрій Продан знову очолить це відомство. Розійшлися погляди опозиціонерів у пропозиціях щодо очільника міністерства економіки.

На цю посаду пропонують Віктора Пинзеника. Однак, в партії «УДАР «до якої він входить, досить скептично ставляться до такої пропозиції. Це пояснюють заявою лідера партії Віталія Кличка, у якій він заявляв, що його політична сила не увійде до нового уряду, а підтримуватиме його рішення у парламенті.

Віце-прем'єром стане президент аналітичного центру «Відкрита політика» Ігор Жданов, який входив до Ради Майдану. А голова парламентського комітету з питань європейської інтеграції Григорій Немиря стане віце-прем'єром з євроінтеграції. 

За словами джерела, ключову посаду прем'єра отримає голова ВО «Батьківщина» – Арсеній Яценюк. Про це повідомляє сьогодні, 24 лютого, інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів