Увесь адмінресурс у 120 окрузі працює на Дубневича – кандидат

15:01 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини

На окрузі №120 куплено і продано абсолютно все. Починаючи від дільниці, закінчуючи церковною парафією. І майже всі інші кандидати є політичними тушками, які винайняв Ярослав Дубневич.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 120, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив самовисуванець Олександр Власенко.

- Це вже є «прикормлений» 2012 року округ. Людям зараз тільки нагадали, що потрібно робити. Весь апарат і адмінресурс працює на Дубневича. Давайте називати речі своїми іменами. На окрузі 120 є такий «таваріщ» Дубневич. Це все, що можна сказати. Все решта виходить від цього –  на окрузі №120 куплено і продано абсолютно все: починаючи від дільниці, закінчуючи церковною парафією. І майже всі інші кандидати є політичними тушками, які винайняв Дубневич. Все просто, як білий день, - вважає боєць 51-ї бригади.

А ось Олег Ляшко просто робить собі піар на біді хлопців, наголосив Власенко.

- Ми негативно ставимося до майстра політичного екшену Олега Ляшка. Він для мене є корупціонером, який був засуджений у 1993 році за розкрадання держбюджету, - сказав Олександр Власенко, відповідаючи на питання ведучого про те, як ставляться на фронті військові до лідера «Радикальної партії».

Також він вважає, що сьогодні не на часі – створення місцевої міліції та поліції.

- Зараз ситуація в державі не дозволяє створювати такі органи самоврядування через те, що це буде сприяти розгортанню сепаратистської війни на сході та сепаратистських настроїв на заході на роз’єднання країни. Тому я вважаю, що треба централізувати всі силові структури і всі стратегічні силові відомства, - каже кандидат в нардепи та військовослужбовець з бойовим досвідом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів