Уряд підтримав створення Euronews Ukraine

12:00 22 жовтня 2020 р.

Фото до новини

21 жовтня 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв ініційоване Міністерством культури та інформаційної політики протокольне рішення щодо запровадження медіа-проекту Euronews Ukraine у 2021 році.

Про це інформує Урядовий портал.

Ініціатива МКІП спрямована, зокрема, на посилення інформаційної безпеки та просування України за кордоном.

Уряд уповноважив Міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка на проведення відповідних переговорів з акціонерним товариством з обмеженою відповідальністю “EURONEWS”.

Телеканал Euronews є міжнародним, багатомовним засобом масової інформації, який охоплює близько 160 країн світу та висвітлює міжнародні новини з урахуванням поглядів європейської спільноти і з дотриманням принципів незалежності, плюралізму, повноти та об’єктивності інформації.

Співпраця з цим досвідченим ЗМІ дозволить розгорнути на вітчизняному медіаринку діяльність новинного центру під брендом Euronews, спрямованого на задоволення інформаційних потреб українського суспільства та висвітлення міжнародних новин суспільно-політичного характеру, а також новин у сфері технологій, бізнесу, культури, туризму, спорту тощо.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів