Уряд столиці Росії збирається заселити квартири біженців із Донбасу московськими безхатченками

10:32 9 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pressa.today

Як повідомляє «Lugansk.info», у циркулярі, який 1 вересня був розісланий по всім московським центрам соціальної адаптації та притулкам для бомжів, пропонується передати в єдину систему обліку списки бомжів, бажаючих «зайняти звільнений житловий фонд в Донецькій і Луганській народних республіках».

В уряді Москви всерйоз опрацьовується питання переселення московських осіб без певного місця проживання («бомжів») на Донбас. Таким чином влада Москви сподівається очистити Луганськ і Донецьк від «небажаних елементів».

Як повідомляється, у циркулярі, який 1 вересня був розісланий по всім московським центрам соціальної адаптації та притулкам для бомжів, пропонується передати в єдину систему обліку списки бомжів, бажаючих «зайняти звільнений житловий фонд в Донецькій і Луганській народних республіках». «Тобто людям без певного місця проживання пропонують порожні квартири донецьких і луганських біженців, які зараз мандрують по Сибіру, а також, мабуть, житлоплощу тих, хто загинув на Донбасі під час війни», – пише сьогодні, 9 вересня, «Lugansk.info», нагадуючи при цьому, що, за даними Міжвідомчого координаційного штабу із питань соціального забезпечення громадян, з Криму та Донбасу до інших регіонів виїхало 251 тис. 345 осіб, зокрема 80 тис. 649 дітей, 34 тис. 145 інвалідів та осіб похилого віку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів