Упродовж першої години виборів у Львові проголосували 10% виборців, – КВУ (відео)

11:16 25 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mosvedi.ru

Про це повідомила в неділю виконавчий директор Львівської обласної організації Комітету виборців України (КВУ) Оксана Дащаківська.


Відео: zik.ua

«Станом на 9.00 ранку у Львові проголосували вже 10% виборців», – повідомила на прес-конференції виконавчий директор Львівської обласної організації Комітету виборців України (КВУ) Оксана Дащаківська. «Активність виборців дуже висока – на дев’яту годину ранку у Львові проголосувало 10% виборців», – сказала вона.

За словами О.Дащаківської, всі дільничні комісії розпочали роботу вчасно. У Стрийському та Дрогобицькому районах Львівської області перед початком роботи запрошували священиків на спільну молитву за чесні та справедливі вибори.

Водночас на семи дільницях у Самбірському районі не з'явилися на засідання члени дільничних комісій від Сергія Тігіпка. Не обійшлося і без курйозів: на дільницю у виборчому окрузі №120 (Львів) прийшла жінка і заявила, що запрошення взяти участь у виборах отримав її 13-річний син.

До комісій навіть у день виборів надходять заяви від переселенців із Криму і східних областей України з проханням внести їх до списків виборців. «Але внесення у списки виборців категорично заборонено чинним законодавством», – наголосила О.Дащаківська.

Про це повідомляє сьогодні, 25 травня, інформагенція «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів