Упродовж двох останніх тижнів на Донбас вдерлися сім тисяч російських окупантів, – правозахисник (відео)

19:42 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: amurburg.ru

Координатора проекту «Вантаж 2000 з України до Росії» Олена Васильєва повідомила у вівторок: «За останні два тижні ще 7 тисяч осіб було введено до вас, на територію України, з числа російських військовослужбовців».


Відео: «5 канал»

За останні два тижні на Донбас введено 7 тисяч російських військовослужбовців. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила російська правозахисниця, координатор проекту «Вантаж 2000 з України до Росії» Олена Васильєва сьогодні на прес-конференції в Києві.  

Правозахисник наголосила: «За останні два тижні ще 7 тисяч осіб було введено до вас, на територію України, з числа російських військовослужбовців. Вони так швидко перетворюються, тобто вони зникають як військовослужбовці, у більшості своїй стають «ополченцями», які абсолютно шикарно керують дорогою російською військовою технікою».

Про це повідомляється у вівторок на сайті інформаційної агенції УНІАН.

Як інформував «Щоденний Львів», координатор групи «Вантаж-200 з України до Росії» Олена Васильєва повідомила також у вівторок, що на Донбасі знищено не менше 5,5 тисячі російських окупантів, і що дуже багато «зелених чоловічків» завозять на Донбас всередині «гуманітарних «КамАЗів» Путіна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів