Упродовж доби наші військові позицій не залишали й завдавали втрат ворогу, – прес-центр АТО (відео)

10:00 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У прес-центрі АТО повідомили: «Щоб зупинити ворога військовослужбовці Збройних Сил України відкривали прицільний вогонь у відповідь, завдаючи втрат противнику. Упродовж доби наші військові жодних позицій не залишали».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 6 лютого, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У зоні проведення антитерористичної операції, ніч з 5 на 6 лютого пройшла напружено. Загалом зафіксовано 19 обстрілів українських позицій.

У той же час бойовики активізували свої злочинні зусилля на Луганському напрямку. Протягом ночі противник вів вогонь з артилерії, мінометів та танків двічі по Станиці Луганській, Новотошківському, Трьохізбенці. Також під удар потрапило Щастя. 

На Донецькому напрямку бандити двічі вели вогонь по Новоласпі та Петрівському. Дещо зменшилась інтенсивність обстрілів на Дебальцівському напрямку, який протягом останніх днів був найгарячішою точкою на Сході України

Проте і цієї ночі ворог тричі обстріляв місто з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» та мінометів. Крім цього під мінометним вогнем було селище Гірське. 

На Маріупольському напрямку противник обстрілював Ломакіно та Павлополь. Щоб зупинити ворога військовослужбовці Збройних Сил України відкривали прицільний вогонь у відповідь, завдаючи втрат противнику.

Так, за уточненими даними розвідки з 4 по 5 лютого силами АТО було знищено 60 терористів, 4 танки, 2 самохідні артилерійські установки. Також, в районі населеного пункту Брянка нашими військами підірвано 7 складів з боєприпасами незаконних збройних формувань.

Вчора по обіді засобами ППО було виявлено ворожу ціль – безпілотний літальний апарат, який здійснював розвідку місцевості над Оленівкою, Олександрополем, Тарасівкою та Березівкою. Зенітно-ракетними підрозділами ворожий безпілотник було збито. 

Упродовж доби наші військові жодних позицій не залишали, що вчергове підтверджує неправдивість російських ЗМІ та провокаторів, стосовно оточення наших сил та захоплення бойовиками населених пунктів».

Про це повідомляється в п’ятницю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» і зведенні, оприлюдненому прес-офіцером в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів