Управління внутрішніх військ Криму відмовилося здатися інтервентам (відео)

21:10 2 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.


Відео: МВС

За його інформацією, управління Кримського територіального командування внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України відмовилося перейти під охорону російських військових. У повідомленні прес-служби МВС України зазначається також, що 2 березня приблизно о 7:30 до контрольно-пропускного пункту управління Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС України в Сімферополі під'їхав військовий автомобіль КамАЗ (без державних номерів) і перегородив виїзд до управління.

В авто перебувало 17 озброєних людей у військовій формі, які представилися російськими військовими і попросили про зустріч з командуванням. Під час неївони наполягали на тому, щоб військовослужбовці внутрішніх військ МВС України здали зброю і перейшли під їх охорону.

Але, як наголошується в повідомленні прес-служби МВС України, «керівництво Кримського територіального командування відмовилося від запропонованого, оскільки поставлені вимоги не мають законних підстав, а також запропонував розблокувати в'їзд і відігнати техніку на відстань від військової частини».

Оскільки росіяни виконали вимоги, поставлені керівництвом Кримського територіального командування, воно, як мовиться в повідомленні, «на знак порозуміння керівництво Кримського територіального командування пригостили військових гарячим чаєм, бутербродами, печивом, варенням і згущеним молоком». Російські військові подякували кримським правоохоронцям.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів