Уночі терористи 11 разів відкривали вогонь по позиціях наших воїнів на Донбасі (відео)

09:45 31 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

У прес-центрі АТО повідомили в середу: «За минулу ніч ситуація в зоні проведення антитерористичної операції суттєвих змін не зазнала».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 31 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«За минулу ніч ситуація в зоні проведення антитерористичної операції суттєвих змін не зазнала. Бойовики продовжували здійснювати поодинокі збройні провокації, обстрілюючи українських військовослужбовців зі стрілецької зброї, гранатометів та мінометів.

Бандити одинадцять разів відкривали вогонь по позиціях наших воїнів. Найгарячіше було на донецькому напрямку. Вночі незаконні збройні формування двічі із стрілецької зброї обстріляли Мар’їнку (місто та районний центр на Донеччині за 21,3 км від її обласного осередка. – «ЩЛ»).

По два рази терористи відкривали провокуючий гранатометний та мінометний вогонь по донецькому аеропорту й населених пунктах Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ») і Гранітне (на Донеччині розташовано два села з такою назвою - у. Володарському й Тельманівському районах. – «ЩЛ»). Неспокійно було і на інших напрямках.

Із гранатомета бандити обстріляли шахту Пролетарську (в смт Новотошківське, підпорядкованому Кіровській міськраді. – «ЩЛ») на Луганщині, а зі стрілецької зброї – околиці населених пунктів Дебальцеве місто обласного значення на Донеччині. – «ЩЛ») і Рідкодуб (на Донеччині три населені пункти з такою назвою – село в Краснолиманському районі й селища в Артемівському та Шахтарському. – «ЩЛ»)..

Після 19-ї години було зафіксовано ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотника поблизу населеного пункту Виноградне (село в Новоазовського районі  Донеччині. – «ЩЛ»)

У районі Маріуполя закрито всі блокпости, крім Гнутового (селище міського типу Донецької області, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – «ЩЛ»). Це зроблено тимчасово, щоб унеможливити проникнення терористичних груп на нашу територію та забезпечити безпеку цивільних громадян.

Українські воїни продовжують впевнено утримувати та зміцнювати свої позиції і забезпечувати безпеку держави. Зокрема, військові сапери на півдні Донецької області відпрацювали завдання щодо протидії висадки десанту противника з моря, а також захисту берегової лінії біля важливого об’єкту.

Військові інженери, у складі двох рухомих загонів загородження, встановили десятки протидесантних мін вздовж ділянки узбережжя. Українські воїни виходили в море на плаваючих транспортерах за складних погодних умов: при сильному вітрі та штормі у 2-4 бали».

Про це повідомляється сьогодні, 31 грудня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів