Минулої ночі позиції українських військ на Донбасі були обстріляні вісім разів (відео)

11:25 3 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: з інтернет-мережі «Facebook»

У прес-центрі АТО також запевнили в суботу, що українські військовослужбовці контролюють ситуацію на лінії розмежування.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 3 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ніч у зоні проведення антитерористичної операції пройшла неспокійно. Незаконні збройні формування вісім разів вдавалися до провокацiй i обстрілювали позиції українських військових із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії.

Учора увечері бойовики із стрілецької зброї обстріляли українських військових на околицях Сокільників (село в Слов'яносербському районі Луганщини. – «ЩЛ»), Нікішиного (село в  Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ») та в Пісках (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»). А по Рідкодубу (на Донеччині таку назву мають селище, підпорядковане міськраді Єнакієвого й село в Краснолиманському районі. – «ЩЛ») і Пісках терористи вели вогонь з мінометів.

Із гранатометів було обстріляно новий термінал донецького аеропорту та околиці Чермалика (село в Тельманівському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Під артилерійський вогонь потрапив населений пункт Ольховатка (селище міського типу в Артемівському районі Донеччини. – «ЩЛ»).

Незважаючи на чисельні провокації бойовиків, українські військовослужбовці контролюють ситуацію на лінії розмежування, проводять планові заходи відновлення боєздатності, забезпечують мир і спокій на звільнених від терористів територіях, а також всіляко допомагають мирним жителям».

Про це повідомили в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook», а також речник прес-центру АТО Леонід Матюхін – в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів