Уночі по наших позиціях на Донбасі відкривали вогонь вісім разів (відео)

09:00 8 січня 2015 р.

Речник АТО Леонід Матюхін в ефірі Військового телебачення України.

Речник АТО Леонід Матюхін в ефірі Військового телебачення України.
Фото: 112.ua

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Незаконні збройні формування, в основному з важкого озброєння – мінометів та артилерії, у тому числі і з «Градів» продовжували провокувати українських військовослужбовців».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 8 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ніч у зоні проведення антитерористичної операції пройшла доволі неспокійно. Незаконні збройні формування, в основному з важкого озброєння – мінометів та артилерії, у тому числі і з «Градів» продовжували провокувати українських військовослужбовців і 8 разів відкривали вогонь по наших позиціях.

Із мінометів та артилерійських систем бойовики тричі обстріляли наші сили у районі населеного пункту Водяне (села з такою назвою розташовані у Володарському, Мар'їнському, Новоазовському та Ясинуватському районах Донеччини. – «ЩЛ»). Також під мінометний обстріл потрапили донецький аеропорт і населений пункт Піски (селище в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ»), поблизу нього. Із стрілецької зброї було обстріляно курган Могила-Гостра (неподалік селища Польове  в Шахтарському районі Донеччини. – «ЩЛ»).

Учора близько 19 години незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь із реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» по наших позиції поблизу населених пунктів Тоненьке (село в Ясинуватському районі Донеччини. – «ЩЛ») та Кам’янка (на Донеччині таку назву мають три села: два – в Старобешівському районі, ще одне – в Тельманівському. – «ЩЛ»). Починаючи з 02:35 стрілянина на Донбасі стихла».

Про це повідомляється в четвер на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook» та в дайжесті новин, оприлюдненому речником АТО Леонідом Матюхіним в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів