Уночі 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових (відео)

12:10 4 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «За минулу ніч незаконні збройні формування 10 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових, використовуючи різні види озброєння, у тому числі реактивну артилерію».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 4 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції суттєво не змінюється. За минулу ніч незаконні збройні формування 10 разів вдавалися до провокацій і відкривали вогонь по позиціях українських військових, використовуючи різні види озброєння, у тому числі реактивну артилерію.

Зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики двічі обстріляли наших захисників у донецькому аеропорту та тричі в населеному пункті Нікішине (село в  Шахтарському районі Донеччини. – ЩЛ»). Поблизу Нового Айдару (селище міського типу й районний центр на Луганщині. – ЩЛ») терористи застосували протитанкові керовані ракети.

Артилерійський вогонь незаконні збройні формування вели поблизу населених пунктів Богданівка (на Донеччині таку назва мають села в Артемівському, Волноваському, Красноармійському й Тельманівському районах, а на Луганщині – в Слов'яносербському. – ЩЛ») та Орловське (село в Тельманівському районі Донеччини. – ЩЛ»). Під обстріл реактивної системи залпового вогню «Град» потрапили околиці Гнутового (село на Донеччині, підпорядковане Іллічівській райраді міста Маріуполь. – ЩЛ»).

Незважаючи на провокації бойовиків, українські військовослужбовці впевнено контролюють ситуацію на лінії розмежування та проводять планові заходи відновлення боєздатності».

Про це повідомляється в неділю на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів