Умови для переговорів між урядом і мітингувальниками

07:33 5 грудня 2013 р.

До народу не можна ставитися по-свинськи.

До народу не можна ставитися по-свинськи.
Фото: Микола Веприк

Опозиція сяде з владою за стіл переговорів тільки за умови відставки Кабінету міністрів. Азаров почне перемовини лише після розблокування всіх адміністративних будівель.

Народний депутат Сергій Соболєв заявив, що опозиція сяде з владою за стіл переговорів за умови відставки Кабінету міністрів. Про це він заявив 3 грудня в ефірі 5 каналу. "Якщо влада хоче переговорів, перше, що вона повинна зробити - це покарати тих, з чиєї вини пролилася кров", - сказав Соболєв.

"Давайте сідати за стіл переговорів. Уряд - у відставку, Захарченко покарати. А далі - відкритий стіл переговорів", - додав він.

3 грудня прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що уряд готовий провести круглий стіл з представниками опозиційних сил та громадськості з метою врегулювання політичної ситуації в Україні, якщо буде виконано ряд умов.

Глава уряду зазначив, що головною умовою конструктивного проведення круглого столу має стати розблокування всіх адміністративних будівель. Крім того, до місць, де проводяться масові мітинги, не повинні допускатися провокатори. "При таких умовах ми готові хоч завтра сісти за стіл", - сказав прем'єр. Про це пише Newsru.ua.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів