Наші військові відтягнулися ближче до Дебальцевого, зокрема там – батальйон «Львів», – волонтер (відео)

23:24 3 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Макс Левін / «LB.ua»

Волонтер Олексій Мочанов повідомив у вівторок: «Околиці Дебальцевого дуже міцно обстрілюють. Працює «Василек» – маленький пересувний міномет. Його намагаються знайти і батальйон «Львів», Національна гвардія, СБУ».


Відео: «112 Україна»

«Позиції сил АТО відтягнулися ближче до Дебальцевого, околиці якого сильно обстрілюються. Про це повідомив сьогодні, 3 лютого, в ефірі телеканалу «112 Україна» громадський діяч і волонтер Олексій Мочанов, конкретизуючи при цьому: «Я приїхав звідти (з Вуглегірська. – Ред.) вчора, і на сьогоднішній день трошки подрівняли лінію фронту. У Вуглегірську, якщо і є наші бійці, то стверджувати, що Вуглегірськ наш, – це все одно, що люди, які не віддали в Криму український паспорт, можуть гарантувати, що Крим наш. Ні, це не так».

За словами Мочанова, зараз позиції сил АТО відтягнулися ближче до Дебальцевого. Він також розповів: «Околиці Дебальцевого дуже міцно обстрілюють. Працює «Василек» – це маленький пересувний міномет... і його намагаються знайти і батальйон «Львів», Національна гвардія, СБУ-шники».

Про це повідомляється у вівторок на сайті телеканалу «112 Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», у прес-центрі АТО запевнили у вівторок: «Біля Дебальцевого Збройні Сил України жодних позицій не залишали, ніякого оточення немає, а ворог дорого заплатив за примарні сподівання захопити хоча б метр української землі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів