Українські військові відбили сьогодні ще чотири штурми їх позицій танками й піхотою (відео)

20:15 2 лютого 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 2 лютого 2015 року

Ситуація в зоні бойових дій станом на 2 лютого 2015 року
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Бандити намагалися штурмувати наші позиції з допомогою танків та піхоти в районі Рідкодуба, Центрального, і двічі – Чорнухиного, але щоразу отримували жорстку відсіч і змушені були відступити, забираючи з собою вбитих та поранених».


У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 2 лютого, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Упродовж дня терористи продовжували вести підступний вогонь по позиціях наших військових та населених пунктах. Основні свої удари вони зосередили на Дебальцівському напрямку. 

Лише з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» вони за сьогодні дванадцять разів обстріляли Дебальцеве, шість разів Троїцьке, двічі вогонь вівся по Новогригорівці, а також по Луганському, Попасній, Кримському, Орлово-Іванівці, Центральному, Старогнатівці. З артилерії та мінометів чотири рази стріляли по Дебальцевому, Попасній, Комуні, Луганському, Кримському, Рідкодубу, Малоорлівці, Новоорлівці, а також по населених пунктах Шуми, Міус, Троїцьке, Новозванівка та Попасна.

Бандити намагалися штурмувати наші позиції з допомогою танків та піхоти в районі Рідкодуба, Центрального, і двічі – Чорнухиного. Але щоразу отримували жорстку відсіч і змушені були відступити, забираючи з собою вбитих та поранених. 

На Луганському напрямку з мінометів бандити сім разів обстріляли Кримське, п’ять разів – Тошківське, а також Кряківку, Станицю Луганську, Нижнє, Новотошківське. З БМ-21 «Град» і танків злочинці вели вогонь по населеним пунктам Станиця Луганська та Кримське. 

На донецькому напрямку терористи з мінометів та артилерії стріляли по Сєверному, Піскам, Авдіївці, Тоненькому, Опитному, Водяному, двічі – по Гранітному, тричі – по Богданівці, а з «Градів» – по Ольгинці, Кураховому та Новоласпі. Неподалік Маріуполя міномети бандитів обстріляли Новоселівку, Чермалик, Приморське, а з «Градів» Талаківку».

Про це повідомляється в понеділок на сайті прес-центру антитерористичної операції в інтернет-мережі «Facebook» та в зведених даних, які оприлюднив в ефірі Військового телебачення України речник АТО Леонід Матюхін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів