Українські військові відбили атаки під Маріуполем (відео)

23:48 3 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/azov.batalion

У ніч на 3 січня бойовики двічі атакували позиції батальйону «Азов» біля села Гранітне неподалік Маріуполя. Противник навіть перейшов річку Кальміус і намагався підійти з іншого боку до позицій українських військових, але атаку вдалося відбити.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Алла Хоцянівська розповіла сьогодні, 3 січня, у сюжеті «Бойовики двічі намагалися прорвати позиції полку «Азов», а під Маріуполем з'явилися «кіборги»:

«У ніч на 3 січня бойовики двічі атакували позиції батальйону «Азов» біля села Гранітне (на Донеччині таку назву мають два села – в її Володарському й Тельманівському районах. – ЩЛ») неподалік Маріуполя. Противник навіть перейшов річку Кальміус і намагався підійти з іншого боку до позицій українських військових, але атаку вдалося відбити.

Зранку в райони Гранітного був ще один обстріл украінських позицій. Ніхто з українських військових не постраждав.

Уночі бойовики також обстрілювали околиці села Чермалик(село в Тельманівському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Українські військові помітили, що якщо противник не може дістати їхніх позицій, він починає стріляти по Чемарлику. Село обстрілюють вже кілька днів, внаслідок чого багато будинків зруйновано.

Бійці 23-го батальону Збройних сил Украіни базуються неподалік Чемарлика, з противником їх роз'єднує річка Кальміус. За словами розвідки, там знаходяться не лише сепаратисти та загони козаків, а й бойові підрозділі російськоі арміі. Вони стріляють по позиціях українських військових майже щодня – з крупнокаліберної зброї та мінометів, тут навіть працював снайпер.

Бойовики ведуть обстріли зі сіл Тавричеське (село в Тельманівському районі Донеччини. – «ЩЛ») та Набережне (село в Новоазовському районі Донеччини. – «ЩЛ»). Українські військові запевняють, що їм є, чим відповісти, але це роблять лише в крайніх випадках, коли є загроза життю.

Тим часом на околицях Маріуполя посилені заходи безпеки. Околиці Маріуполя патрулює спеціальна мобільна група «кіборгів».

Нещодавно вони захищали донецький аеропорт, а тепер виконують завдання на південному сході. Вони створюють тимчасові блокпости, аби з боку Донецька не заїхали диверсійні групи, відслідковують і незаконне вивезення зброї.

Перевіряють здебільшого об'їзні шляхи та проблемні ділянки.

Нагадаємо, що через диверсії «Азов» збільшив кількість постів і патрулів у Маріуполі».

Про це повідомляється в суботу на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів