Українські військові увійшли до Донецька й ведуть вуличні бої, – ЗМІ

00:33 18 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: інтернет-видання «Українська правда»

У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що українські військові увійшли до Донецька і там зараз почалися вуличні бої.

Агенція «Укрінформ» передала наприкінці 17 січня в повідомленні «У Донецьку розпочалися вуличні бої, – ЗМІ»:

«У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що українські військові увійшли до Донецька і там зараз почалися вуличні бої. Зокрема, про це, як пише «Лівий Берег», повідомляє журналіст Олександр Аргат, 

«В результаті проведеної операції з деблокування Донецького аеропорту українські військові та сили ДУК ПС зайняли стратегічний плацдарм. Йдуть бої в самому місті», – опублікував він повідомлення свого сайту. Схожу інформацію розмістив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» журналіст Андрій Дзиндзя.

Журналіст Петро Шуклінов повідомив у «Тwitter»: «Сепарам і росіянам сьогодні українські ВДВ дали трохи по зубах». При цьому він зазначив, що це не наступ, а примус до миру».

Про це повідомляється на сайті агенції «Укрінформ».

Як інформував «Щоденний Львів», журналіст Олександр Загородний повідомив у суботу: «Один із найзапекліших боїв за останні місяці відбувся сьогодні поблизу донецького аеропорту»; радник Президента України волонтер Юрій Бірюков стверджував, що наші військові розширили зону контролю навколо Донецького аеропорту, а також знищили в результаті контратаки 64 бойовиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів