Українські військові зафіксували на Херсонщині й прогнали з неї російський безпілотник

14:02 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP

Окупанти Криму також перетнули там цієї ночі умовну лінію між позиціями українських та російських військових і стріляли з чотирьох БТРів.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 6 червня, в  повідомленні «Російські військові вночі влаштували провокацію в Стрілковому на Херсонщині, – очевидці»:

«Сьогодні близько 01.00 російські військові порушили так звану «червону лінію» біля українського прикордонного блокпосту що в селі Стрілковому на Арабатській стрілці (Генічеський район Херсонської області). Про це УНН повідомили місцеві мешканці.

За їх словами, з боку раніше захопленої росіянами газорозподільної станції було здійснено перетин умовної лінії, що розділяла позиції українських та російських військових. Українські військові здійснили постріли сигнальними ракетами.

На це росіяни відповіли пострілами з 4 БТРів. Зазначимо, що, за повідомленням видання «ХЕРСОН онлайн», стрілянина на Арабатці дійсно була, але вогонь був відкритий не між військовими.

«Вночі наші військові засікли безпілотний літаючий апарат (БПЛ), відкрили стрілянину і намагалися його збити. Але апарат розвернувся і пішов у бік території, яка знаходиться під контролем російських військових», – повідомив виданню голова Генічеської райдержадміністрації Сергій Коржевий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів