Українські військові отримали наказ відкрити вогонь, – радник (+відео)

12:12 18 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Радник президента України Юрій Бірюков повідомив у неділю: «Всі угруповання наших військ в секторі Б отримала наказ і відкрила масований вогонь по відомим позиціях сепарів».


Відео: «Телеканал новин «24»

Радник президента України Юрій Бірюков повідомив сьогодні, 18 січня: «Доброго ранку, країно. 08:01, вже можна сказати про те, що дві години тому все угруповання наших військ в секторі Б (угруповання військових на захід від Донецька. – «ЩЛ».) отримало наказ і відкрило масований вогонь по відомих позиціях сепарів. Ми дотримувалися перемир'я, так? Ми показували, що зацікавлені в спокійному врегулюванні, так? Ну так от, сьогодні ми покажемо, НАСКІЛЬКИ ми вміємо бити по зубах».

Юрій Бірюков розповів це сьогодні, 18 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, волонтер десантних військ Тетяна Ричкова повідомила: 

«Активна фаза триває, поранених на цю мить немає. Громадськість просила припинити це умовне затишшя (перемир'я) і припинити принизливий прохід в АП, Вас почули. Наступ ВСУ триває, такими темпами ввечері дійдемо до кордону (дай Бог)».

Тетяна Ричкова також розповіла це сьогодні, 18 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів