Українські військові на удари ворога відповіли артилерійським вогнем, – прес-центр АТО (відео)

12:20 8 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-центрі АТО стверджують у неділю, що «в ході збройних протистоянь бойовиків з нашими військовими, противник зазнав суттєвих втрат».


Відео: Військове телебачення України

«Терористи понесли значні втрати в живій силі і техніці запевняють у неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» в прес-центрі АТО, конкретизуючи при цьому:

«Прес-центр АТО повідомляє, в ході збройних протистоянь бойовиків з нашими військовими, противник зазнав суттєвих втрат. Так, за даними розвідки, за минулу добу підрозділи сил АТО знищили 14 одиниць військової техніки та 70 терористів.

Близько 20 злочинців отримали поранення. Серед знищеної техніки 4 танка, дві реактивні системи залпового вогню БМ-21 «ГРАД», дві самохідні артилерійські установки, чотири автомобілі.

Слід зазначити, що успішні дії Збройних Сил України вносять паніку і роздратованість серед терористів, які ніяк не можуть поділити зони впливу. Так, в районі населеного пункту Фащівка відбулась збройна сутичка між так званими «козаками ополчення» та військовослужбовцями Російської Федерації».

А перед цим сьогодні, 8 лютого, на сторінці в інтернет-мережі «Facebook» в прес-центрі АТО повідомлялися такі останні новини з нав'язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Протягом ночі, з 7-го на 8 лютого, бойовики 39 разів вели вогонь по позиціях українських військових.  Вчергове, противник основний вогневий удар сконцентрував на Дебальцівському напрямку.

Чотири рази саме місто зазнало обстрілів з «Градів» та мінометів. Крім того бойовики стріляли по Чернухине, Новогригорівці та Малоорлівці. По 10 обстрілів зафіксовано на Луганському і Донецькому напрямках.

Тут найбільше постраждали Кримське, Станиця Луганська, по яких вели вогонь з танків та артилерії. Також вогневого ураження зазнали Богданівка та Красногорівка.

На Маріупольському напрямку злочинці тричі з ГРАДІВ обстріляли Новоселівку.  Українські військові на удари ворога відповіли артилерійським вогнем та примусили противника припинити обстріли мирних населених пунктів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів