Українські війська звільнили від рашистів на Донеччині Новий Світ і прикордонні Маринівку та Степанівку

17:20 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр РНБО

Тим часом запеклі бої за Савур-Могилу й Шахтарськ у четвер все ще тривають.

Українські війська звільнили від терористів населені пункти Степанівка і Маринівка на Донеччині, розташовані на кордоні з Росією ф неподалік від кургану Савур-Могила. Впродовж останнього місяця обидва населених пункти постійно переходили з рук в руки. 

Не виключено, що терористи спробують знову захопити населені пункти. Однак без контролю над курганом Савур Могила терористи позбавлені можливості істотно впливати на ситуацію в цьому районі.

Тим часом бій за курган продовжується й фактично вершина не належить нікому. Щоправда, терористи вибиті з кургану й не можуть ефективно користуватися його можливостями, що дозволило українській армії відкрити коридор на кордон.

про це повідомляє сьогодні, 1 серптня, агенція «ЛІГАБізнесІнформ», яка також розповідала в четвер, що українські війська продовжують стискати кільце навколо терористів, а зокрема повністю звільнили від бойовиків населений пункт Новий Світ у Донецькій області та підняли державний прапор на його центральній будівлі, натомість запеклі бої за Шахтарськ уче ще тривають.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів