Українські війська відрізали «Лугандон» від кордону й взяли під Горлівкою в полон 46 чеченців (відео)

17:58 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр РНБО

Про це повідомляють у четвер Інформаційно-аналітичний центр РНБО та Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області «Донбас».


Відео: «Телеканал новин «24»

Інформаційно-аналітичний центр Ради націлнальної безпеки і оборони зокрема повідомляє в четвер у «Зведених даних ІАЦ РНБО»:

«Сьогодні українські військові звільнили від терористів селище Новосвітлівку неподалік Краснодону Луганської області й перекрили останню можливість для автосполучення між захопленим Луганськом та іншими територіями, які підконтрольні російським найманцям, зокрема, з прикордонним пунктом «Ізварине» на кордоні з Росією. Зараз тривають бої у селищі Хрящувате, що на окружній під Луганськом, де терористи спорудили потужний укріпрайон.

Бойовики намагаються контратакувати українських військових за кількома напрямками. Найбільш запеклі бої ведуться в районах Горлівки, Красного Луча, Іловайська і Донецька. Крім того, терористи продовжують стягувати значні сили до Сніжного. Тривають бої неподалік Ленінського та Успенки.

Відчуваючи критичність ситуації, росіяни посилили провокації на кордоні з Україною. З військового аеродрому у Валуйках Білгородської області періодично вилітають два винищувачі ЗС Російської Федерації. Один із літаків курсує в західному напрямку вдовж кордону України, інший – у східному, під час польотів мають місце випадки перетину повітряного простору України.

Росія переправляє до України сучасні малогабаритні станції супутникового зв’язку Р-438М російського виробництва, яка дозволяє швидко та мобільно підтримувати зв’язок на великих відстанях з використанням відповідних супутників. Одну з таких станцій нещодавно вилучено українськими військовими під час бою в районі міста Лутугине Луганської області.

Інформаційно-аналітичний центр РНБО повідомив це сьогодні, 14 серпня. Натомість «Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області «Донбас» розповідає в четвер:

«Хорошие новости:

1. Крупная группировка террористов из Первомайска решила атаковать нас в Попасной. Сложно сказать, чем они думали. И думали ли они чем-то вообще..?

Да, их там немало – примерно 600 человек, но все же это действительно как-то странно) Не буду сильно распространяться, но кто в курсе, тот поймет;)

Кстати, какие журналисты третий день рассказывают о том, что Первомайск свободен? К чему нести эту чушь? Освободим – все сразу об этом узнают.

В общем, выдвинулась вся эта бравая колонна на Попасную и попала под тотальный расстрел прямой наводкой – танкисты наши, с заранее подготовленных и тщательно замаскированных позиций, отутюжили сепаратов по полной программе. В общем, как вы понимаете, к нашим позициям никто так и не добрался, а жаль..) Нам оставалось наслаждаться этим зрелищем в бинокли.

2. Горловка находится под заботливым надзором нашей самой лучшей в мире десантуры. Итоги на сегодня – добровольно сдалось в плен 46 лиц кавказской национальности. Предварительно – все представители Чеченской республики.

3. Силами доблестного батальона Донбасс проведен обыск церкви Московского патриархата в городе Славянске. Обнаружен арсенал боеприпасов. Батюшка не выходит из запоя третий день, посему каких-то вразумительных показаний на сей счет дать не смог. Будем лечить)

Ну, пока так. Работаем;)».

Добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області «Донбас» повідомив це сьогодні, 14 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів