Українські війська на Дебальцівському напрямку вкотре відстояли у тригодинному бою свої позиції (відео)

09:27 4 лютого 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 3 лютого

Ситуація в зоні бойових дій станом на 3 лютого
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в середу: «З 22.50 до майже 3 години ночі в районі Дебальцевого відбувся бій, в ході якого, використовуючи піхотні підрозділи терористи намагались захопити наші позиції».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 4 лютого, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У зоні проведення антитерористичної операції, протягом ночі, з 3 на 4 лютого, незаконні збройні формування – 25 разів обстріляли позиції українських військ. Найбільша кількість обстрілів спостерігалась на Луганському напрямку.

Тут одночасно з українськими позиціями, терористи вели вогонь і по мирних населених пунктах з артилерії, систем залпового вогню БМ-21 «Град», гранатометів та мінометів. Так, під ударом були Щастя, Старий Айдар, Станично-Луганське, Верхня Ольховка та Нижнє. 

Не припиняють спроби ворога прорвати українські позиції і на Дебальцевському напрямку. За ніч ворог дев’ять разів фактично з усіх видів зброї атакував Збройні Сили України. З 22.50 до майже 3 години ночі в районі Дебальцевого відбувся бій, в ході якого, використовуючи піхотні підрозділи терористи намагались захопити наші позиції. 

Відносно спокійно було на Маріупольському напрямку – один обстріл, та Донецькому – два обстріли.  Українські військові, на атаки ворога відповідали артилерійським та мінометним вогнем, знищивши значні сили противника. За попередніми даними за минулу добу силами АТО ліквідовали 18 терористів, 55 бойовиків отримали поранення».

Про це повідомляється в середу на сторінці прес-центру АТО інтернет-мережі «Facebook» й зведених даних, оприлюднених прес-офіцером Анбрієм стельмахом в ефірі Військового телебачення України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів