Українські силовики звільнили Сіверськ на Донеччині, бої в Ямполі й Закотному тривають, – ДонОДА (відео)

19:00 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP Photo

Про це повідомляє в п’ятницю прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.


Відео: ТСН

Прес-служба Донецької ОДА повідомляє сьогодні, 20 червня, про ситуацію в області станом на на 16.00 п'ятниці:

«Військовослужбовці української армії зайняли Сіверськ (Артемівський район).

Бойові дії в населених пунктах Ямпіль та Закотне тривають. Дії ЗСУ утрудняються знаходженням в зоні проведення операції мирного населення. До ополченців прибуває підкріплення. 

У Слов'янську та Слов'янському районі протягом дня чутні перестрілки. Місто оточене силами АТО. Тривають перестрілки в Сніжному на Саур-Могилі.

За даними прес-служби АТО, за минулу добу під час боїв біля Красного Лиману знищено велику кількість бойовиків, а також захоплені броньована розвідувально-дозорна машина і КамАЗ з великокаліберним кулеметом.

У нічний час на відрізку залізничного шляху між Іловайськом і Кутейниковим було підірвано залізничне полотно. Наразі рух поїздів відновлений.

В Артемівську скоєно напад на військову частину. Атака була відбита.В результаті обстрілу бойовиками постраждали декілька житлових будинків і автотранспортне підприємство. Службами міськради обстежується територія, масштаби і характер пошкоджень. Відключена подача газу в один з будинків. Під час обстрілу мирні жителі не постраждали.

У Добропільському районі в селі Жовтневе внаслідок обстрілу блокпоста української армії пошкоджена лінія електропередач.

Місцеві жителі, по можливості, забезпечуються продуктами першої необхідності. Їхня реалізація здійснюється з машин. В Святогірськ вчора був доставлений вантаж гуманітарної допомоги, направлений урядом України для переселенців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів