Українські силовики знищили за добу більше 150 бойовиків, – штаб АТО

14:37 13 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist.org

Про це повідомило в п’ятницю агенції «ЛІГАБізнесІнформ» джерело в керівництві антитерористичною операцією.

За минулу добу сили антитерористичної операції в районі зони проведення АТО знищили більше 150 бойовиків. Про це повідомило сьогодні, 13 червня, кореспонденту агенції «ЛІГАБізнесІнформ» джерело в штабі АТО. 

За інформацією співрозмовника агентства, бойовики були знищені в ході операцій у прикордонних районах з Росією, в районі міста Сніжне й в інших містах на сході країни. «Операція триває. Звільнення захоплених територій йде за планом. Моральний дух бійців на висоті», – сказав він. 

Натомість прес-служба Міністерства оборони інформує в п'ятницю в повідомленні «Під час запеклого бою українські військовослужбовці зі складу підрозділів, задіяних в АТО, знищили значну кількість техніки та зброї терористів»:

«Вчора, 12 червня, поблизу державного кордону, на південному заході від населеного пункту Степанівка, під час запеклого бою українські військовослужбовці зі складу підрозділів, задіяних в антитерористичній операції, знищили 2 БТР, 2 танки та 2 автомобілі КАМАЗ, на яких були встановлені крупнокаліберні кулемети 12.7 мм — «КОРД».

Цього ж дня були перехоплені та знищені 3 колони терористів. Зокрема, на дорозі, розташованій південніше населеного пункту Сніжне, ударами бойових вертольотів знищено автомобільну колону, що вторглася з боку Російської Федерації. Після ударів бойових вертольотів був висаджений повітряний десант, який завершив розгром противника. Втрати терористів склали: 12 одиниць автомобільної техніки та понад 40 бойовиків, які перевозили значну кількість зброї російського походження та боєприпасів. Зокрема, переносні зенітно-ракетні комплекси (ПЗРК), протитанкові рушниці та стрілецьку зброю.

Варто зазначити, що Збройні Сили України спільно з Державною Прикордонною службою взяли під контроль ділянку державного кордону на півдні і півночі Луганської області та на півночі Донецької області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів