Українські силовики відбили напади на аеропорт і прорив зі Слов’янська та знищили два блокпости (відео)

11:20 15 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Про це повідомляють спільнота «Інформаційний Спротив», Національна гвардія й речник АТО Владислав Селезньов.

Спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив» розповідає сьогодні, 15  червня, в повідомленні «Десантники з аеропорта «Луганськ» відбили напади боєвиків і передають «привіт» пропагандистам Путіна, – «ІС»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», минулої ночі терористи двічі обстріляли Луганський аеропорт, зайнятий силами АТО. 

«Обстріл проводився з автоматичного гранатомета АГС-17, встановленого на автомобілі, з великої дистанції. Силовики відкривали у відповідь вогонь.

Серед українських військовослужбовців втрат немає. Про втрати бойовиків немає даних.

Також українських солдатів і офіцерів, які контролюють Луганський аеропорт, дуже розвеселило повідомлення російського телеканалу «Russia Today» з посиланням на «прес-секретаря міноборони ЛНР» про те, що мав місце «бій між розміщеними на території аеропорту українськими аеромобільними частинами, одна з частин – дніпропетровська – підняла прапор Росії». Українські силовики попросили передати полум'яний привіт пропагандистам Путіна, які приголомшують світ своєю нездоровою фантазією».

Натомість прес-служба Національної гвардії України інформує в неділю в повідомленні «При спробі прорватися через блок пост під Юрківкою, троє терористів були знищені, двоє взяті у полон»: «Ранком 15 червня, в районі селища Юрківка під Слов`янськом, при спробі терористів прорватися через блок-пост, що охороняють бійці Національної гвардії України, зав`язався нетривалий бій між правоохоронцями та бойовиками. У результаті протистояння троє терористів були знищені, двоє знаходяться у полоні та дають покази. З боку правоохоронців втрат немає».

Своєю чергою, агенція УНІАН інформує в повідомленні «Авіація знищила два блок-пости терористів, – АТО»:

«Авіація Повітряних сил України продовжує завдавати значної шкоди бойовикам. Про це повідомив спікер АТО Владислав Селезньов. У Станично-Луганському районі силами авіації АТО ліквідовані 2 блокпости бойовиків. В районі н.п. Дьяковка по базах дислокації бойовиків завдано артилерійський удар», – повідомляє Селезньов.

Інформація за результатами вогневого нальоту перевіряється. Втрат серед учасників АТО за підсумками точкових ударів не зафіксовано.

«Також сьогодні в районі н.п. Семенівка протягом дня підрозділи сил АТО в черговий раз запобігли спробі прориву бойовиків через кільце блокади, вогнем відкидаючи бойовиків на вихідні позиції», – додає Селезньов.

Нагадаємо, Президент Порошенко у своєму зверненні до народу наголосив, що за минулу добу українська армія вперше перейшла в контрнаступ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів