Українські силовики вбили й поранили на Луганщині ще понад 30 бойовиків, – штаб АТО (відео)

10:55 18 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AP Photo

Про це повідомляє в середу керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.


Відео: Інтер

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє сьогодні, 18 червня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Упродовж минулої доби сили АТО продовжували виконувати визначені завдання з охорони та оборони державного кордону, звуження кільця блокування населених пунктів та районів, підконтрольних бойовикам. Своєю чергою, бойовики активізували свої дії, намагаючись перешкоджати силам АТО виконувати визначені завдання.

Силовики продовжують звужувати кільце блокування бойовиків в населених пунктах та районах, які вони контролюють. У зв'язку з цим бойовики активізували свої дії, намагаючись перешкоджати силам АТО виконувати поставлені завдання по блокуванню.

У районі міста Щастя сили АТО зустріли запеклий опір з боку бойовиків. Силовики провели ряд злагоджених спільних операцій по знищенню цієї професійно підготовленої групи бойовиків.

За попередніми оцінками вбито і поранено більше 30 бойовиків. Втрати учасників АТО складають 3 загиблих і 8 поранених.

Також бойовики не припиняють обстрілблок постів, незважаючи на потужні удари з боку силовиків. Упродовж доби було скоєно 5 обстрілів блопостів, на яких несуть чергування українські силовики.

В результаті злагоджених дій кількох груп сил АТО і завдяки використанню високоточної зброї вогневі позиції бойовиків були знищені. Які втрати понесли бойовики – ще належить встановити».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів