Українські прикордонники й солдати відбили напад бойовиків в Амвросіївському районі Донеччини (відео)

10:20 17 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twower.livejournal.com

Повідомляючи про це у вівторок, ДПСУ додає: «В ході бойового протистояння загалом поранено 31 військовослужбовця, з них одинадцять прикордонників».

Держприкордонслужба інформує сьогодні, 17 червня, в повідомленні «Табір прикордонників та військовослужбовців ЗС України обстріляли з мінометів»:

«Сьогодні з 02.00 до 02.40 позиції прикордонників та військовослужбовців ЗС України в районі населеного пункту Олексіївське (село в Амвросіївському районі Донецької області. – «ЩЛ») були обстріляні масивним вогнем з 8 мінометів. Вогонь вівся прицільно та корегувався спеціально навченими бойовиками.

В епіцентрі обстрілу опинилися найбільш важливі об’єкти табору. Зайнявши кругову оборону, прикордонники спільно з підрозділами ЗС України вступили в бій, після чого бойовики відступили.

В ході бойового протистояння загалом поранено 31 військовослужбовця, з них  одинадцять прикордонників. Прикордонник з пораненням середньої важкості та військовослужбовець ЗС України з важким пораненням були евакуйовані вертольотом ЗС України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів