Українські авіація й артилерія знищили 12 машин десанту, стільки ж – Національна гвардія (відео)

20:30 25 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/Zhekan_ukrop

Про це повідомили в понеділок у прес-центрі АТО.


Відео: ТСН

Сьогодні зранку відбувся прорив Державного кордону України змішаної колони бронетехніки в районі пунктів Щербак-Новоазовськ. Прикордонники вступили у нерівний бій, внаслідок чого пересування колони було зупинено на напрямку Щербак Маркіно.

Перегрупувавшись противник пішов на прорив. Високоточними ударами артилерії та армійської авіації було нанесено удари по техніці терористів.

В основному колона складалася з БМД, дванадцять з яких було знищено після першого ж удару північніше Новоазовська. Підтверджено знищення кількох танків силами Національної Гвардії. Решта вдалися до течі у напрямку населеного пункту Тельманово. 

Восьмеро полонених сьогодні російських десантників уже дають свідчення. Як стало відомо після спілкування з родиною одних із них, родичі переконані, що їхні чоловіки та діти перебувають на навчаннях у Дагестані.

Разом з тим, продовжились обстріли позиції сил АТО неподалік населених пунктів Сабівка, Городище, Червона Поляна, Світле, Кутейніково, Авдіївка. На данний момент ведеться оборонний бій в районі Новоазовська. Також відбулось два вогневих контакти неподалік населених пунктів Щербак, Гусельщиково.

Про це в прес-центрі АТО інформують у понеділок у повідомленні «Зміни в оперативній обстановці»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів