Українська берегова охорона Криму – в повній бойовій готовності (відео)

19:16 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Про це заявив у понеділок заступник її командира – підполковник Валерій Бойко.

Військові 36-ї окремої бригади берегової охорони (частина А2320) у селищі Перевальне під Сімферополем перебувають у повній бойовій готовності, утримують зброю і виконують команди лише вищого українського командування. Заступник командира бригади,  підполковник Валерій Бойко, запевнив: «Ми переведені у вищу ступінь бойової готовності. Здаватися нам ніхто не пропонував, була пропозиція віддати зброю. Але над нами є вище військове командування, яке нам з цього приводу ніяких команд не давало. Зброя перебуває у особового складу».

Український офіцер підтвердив також, що між військовими української частини і російськими військовими є певна організована взаємодія задля обговорення питань переміщення: «Ми зараз також обговорюємо питання переміщення, щоб не спровокувати ніяких непорозумінь та конфліктів, бо є зброя з тої сторони, з цієї сторони. Тобто переговори не переговори, але організована взаємодія з різних питань наявна задля вирішення нагальних питань».

Він також наголосив: «Війна не потрібна нікому з громадян України. Я сподіваюся, що політики ухвалять потрібні рішення».  За його словами, військова частина наразі займається повсякденною життєдіяльністю, проблем із забезпеченням частини продуктами харчування немає.

Наразі українська бригада берегової оборони у Перевальному перебуває в облозі російських військових без опізнавальних знаків. Підступи до однієї з прохідних військової частини перекривають народні ополченці. Вони стверджують, що їм невідомо, що за війська взяли в облогу українських військових. Вітають «невідомих» військових гаслом «Росія!».

Про це повідомляє сьогодні, 3 березня, «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів