Українська авіація знищила БТР і вантажівки з Росії, котрі проривалися в Україну, й дві бази терористів (відео)

09:19 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: theinsider.ua

Про це повідомляють у п’ятницю керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов та координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук.


Відео: ICTV

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 6 червня, в повідомленні «Авіація АТО знищила вантажівки терористів, що проривалися із РФ в Україну, зброю та понад 100 ящиків боєприпасів»:

«Авіація АТО у допомозі прикордонникам нанесла удар по терористам, котрі проривалися через кордон, та знищила військову техніку і живу силу противника. Про це УНН повідомив речник АТО Владислав Селезньов.

«Вчора на підмогу українським прикордонникам підійшла авіація. Літаки «Су» нанесли нищівного авіаудару по техніці та «живій силі» терористів, котрі проривались через кордон. В результаті авіаудару було знищено три вантажівки, один БТР, відібрано крупнокаліберну кулеметну установку «Утес». Також знищено 105 ящиків із боєприпасами, що везли із РФ до України. Частині терористів вдалося втекти до РФ, але значна частина їх була знищена», – повідомив В.Селезньов.

Натомість керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук інформує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативним даними групи «Інформаційний спротив», минулої ночі в зоні проведення антитерористичної операції авіація сил АТО провела низку бойових вильотів. У результаті завдавання ударів із повітря знищено 2 бази бойовиків у Луганській області.

Також у взаємодії з прикордонниками відвернена спроба прориву через держкордон на територію України з Росії колони бойовиків у складі 10 вантажних автомобілів і одного БТР. У результаті дій авіації знищено БТР і 3 вантажівки з бойовиками (на одній із вантажівок був установлений крупнокаліберний кулемет НСВ 12,7 «Утес»). Решта бойовиків у паніці відступили від кордону в глиб території РФ». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів