Українська артилерія відповіла на 39 обстрілів рашистів 19 вогневими ударами (відео)

09:00 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

У прес-центрі АТО повідомили в середу, що зафіксовано 39 випадків відкриття вогню з боку терористів, натомість артилерія сил АТО завдала 19 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бойовиків.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 3 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Станом на 6 годину ранку ситуація у зоні Антитерористичної операції залишається контрольованою.  Відтак, зафіксовано тридцять дев’ять випадків відкриття вогню з боку терористів.

Бандити вели вогонь із гармат, мінометів та установок «Град». Спроби атакувати позиції українських військ були зафіксовані поблизу населених пунктів Майорськ, Верхня Вільхова, Станиця Луганська, Щастя, Макарове, Авдіївка, Тоненьке, Піски, Опитне, аеропорт Донецьк, Тарамчук, Березове, Славне, Чорнухино, Шуми, Нікішине, Рідкодуб, Дебальцеве, Богданівка. На Маріупольському напрямку обстрілів не зафіксовано.

За інформацією Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін в районі Донецького аеропорту ніч минулась без обстрілів.  Упродовж доби надійшла інформація про поранення 5 цивільних осіб.

Артилерія сил АТО завдала 19 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бойовиків. Українські війська відкривають вогонь у відповідь, лише у разі відсутності в районі ураження мирного населення.

Про це повідомляється в середу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів