Україна готова до вторгнення Росії в будь-який момент, – РНБО (відео)

22:28 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

У цьому запевняє секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій.


Відео: ICTV

Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «Парубій: Росія може напасти будь-якої ночі»:

«Росія може у будь-який момент перейти до відкритої військової агресії проти України. Про це заявив в ефірі «Свободи слова» секретар РНБО Андрій Парубій. Він наголосив, що Україна готується до того, що РФ може вдатись до прямого залучення у конфлікт своїх військ.

«Ми розуміємо, що може бути задіяне безпосереднє висунення російських військ. І ми розуміємо, що це може статись у будь-який момент і в будь-яку ніч», – заявив секретар РНБО. Проте, за словами Парубія, «це не має бути для нас стримуючим фактором для того, щоб ми захищали свою землю, свою територію і своїх людей від російських бойовиків, російських мародерів, які діють на Сході».

Як відомо, ввечері 30 червня Порошенко прийняв рішення не продовжувати режим одностороннього припинення вогню і вже 1 червня сили АТО почали масований наступ на терористів на Донбасі. Україна готова зупинити проведення АТО, якщо терористи відмовляться від застосування зброї, віддадуть кордон під контроль Києва і відпустять заручників».

Як інформував «Щоденний Львів», російські війська репетирували «миротворчу» операцію на південних рубежах РФ –  відпрацьовувалося десантування особового складу і техніки, а також відображення повітряних ударів, поразка критично важливих об'єктів умовного противника, авіаційної підтримки дій військ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів