Ударами української авіації по базах терористів знищено щонайменше сотні бойовиків, – штаб АТО (відео)

18:23 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comtheministryofdefence.uaphotos_stream

Про це повідомили у вівторок журналістам сайту «Inforesist.org» у керівництві антитерористичною операцією.

Сайт «Inforesist.org» інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «Авіаударами по базах терористів знищено до 1000 бойовиків, – штаб АТО»:

«В результаті авіаудару сил АТО по базах терористів у Краматорська знищили декілька бойовиків. Про це повідомили в штабі АТО. 

«Зараз інформацію про точну кількість знищених терористів на базах дислокації терористів у Краматорська надати важко. До початку активної фази АТО там, за даними розвідки, було понад півтори тисячі терористів. В результаті авіаудару знищено декілька сотень бойовиків. Ця цифра може варіюватися в межах 800-1000 терористів. Решті вдалося розбігтися. Треба остаточно зачистити район, щоб можна було порахувати втрати бойовиків», – зазначив співрозмовник у штабі АТО. 

Про авіаудар по одній іх баз бойовиків інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «Українська артилерія розгромила тренувальний табір терористів під Слов'янськом» журналіст інтернет-видання «Lb.ua» Олександр Рудоманов:

«Зараз артилерія веде вогонь по противнику, який окопався біля Новоолександрівки.

Артилерія 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади розгромила тренувальний табір терористів під Слов'янськом.

Убито мінімум 250 терористів. Про це «LB.ua» розповів один з офіцерів артилерії.

За його словами, на території табору були тир, кухня, в яку і влучили снаряди, випущені артилеристами. «На місці бою, як доповіли розвідники, було знищено більш ніж 250 терористів, дві третини з яких – чеченці, решта – слов'янської зовнішності», – розповів він.

Зараз наша артилерія веде вогонь по противнику, який окопався біля Новоолександрівки.

«Учора була там колона, на щастя, вони встигли тільки окопатися в землі, без захисту у вигляді бетонних блоків», – розповів офіцер.

Ті, хто хоче допомогти артилеристам 25 ПДБ, можуть переводити гроші на карту ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій, волонтер)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів