Учасники Народного Віча заполонили Київ (доповнено відеосюжетами)

13:25 1 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Їх уже щонайменше декілька сотень тисяч.

«УНІАН» інформує в неділю в повідомленні «У центрі Києві – кілька сотень тисяч людей»:

«У центрі Києва зараз кілька сотень тисяч громадян. Як передає кореспондент УНІАН, щільні колони рухаються по Хрещатику та прилеглих вулицях в сторону Майдану Незалежності.

Колона продовжує спускатися з парку Тараса Шевченка в сторону центра. У парку Шевченка ще перебувають 40-50 тисяч чоловік, частина з них вирушають в бік Хрещатика та Майдану Незалежності».

«Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 1 грудня, в повідомленні «У Києві розпочалось народне віче: присутні десятки тисяч людей»: 

«У Києві біля пам'ятнику Шевченку на народне віче зібралось декілька десятків тисяч людей. Значна частина з них приїхала з різних регіонів України.

Лише з Львівщини планували взяти участь у народному протесті близько 10 тисяч осіб. На віче приходять цілими родинами.

Більшість людей з прапорами України і Євросоюзу та плакатами, які закликають до відставки уряду та президента. Втім, на мітингу помітна і партійна символіка.

Зазначимо, після розгону мітингу на Майдані Незалежності, декілька тисяч пікетувальників провели ніч 

Своєю чергою, «Інтерфакс-Україна» інформує в неділю в повідомленні «Мітингувальники вийшли на Хрещатик»:

«Мітингувальники, які несуть попереду величезний прапор України, підійшли до Бессарабської площі і вийшли на Хрещатик. Проходячи повз пам'ятник Леніну, учасники акції скандували: «Ганьба» міліціонерам, які щільно оточили його.

Почався рух вулицею Хрещатик. У вихідні дні рух цією вулицею перекривається.

У багатьох учасників акції наклейки на одязі: «Я прийшов сюди не за гроші». Деякі учасники закрили обличчя шарфами. 

Натомість «ТСН.ua» інформує в повідомленні «Євромайдан починає заполоняти Хрещатик»:

«Мітингувальники починають виходити на головну вулицю столиці. Колона українців вже вийшла на Хрещатик

Учасники Євромайдану – всеукраїнської акції протесту – вже вийшли на Хрещатик. Голова велетенської колони, в якій зібралися українці з усієї України, вже вийшла на вулицю.

У багатьох учасників акції наклейки на одязі: «Я прийшов сюди не за гроші». Деякі учасники закрили обличчя шарфами.

Повідомляється, що в Києві зібралися десятки тисяч мітингувальників. Нагадаємо, що метро переповнене людьми, які їдуть на Євромайдан. Люди скандують гасла прямо у вагонах». 

Своєю чергою, в повідомленні «Євромайдан біля Шевченка зібрав десятки тисяч українців, які вже вирушили на Хрещатик» служба теленовин «ТСН.ua» інформує:

«На мітингу просто ніде яблуку впасти. Учасників просто неймовірна кількість.

Євромайдан в Києві зібрав десятки тисяч мітингувальників. Біля пам'ятника Шевченкові просто немає вільного місця. Кількість людей вражає.

На даний момент люди вишикувалися на бульварі Шевченка. Попереду вони розгорнули великий державний прапор України і починають організовано спускатися до вул. Хрещатик.

Нагадаємо, що метро переповнене людьми, які їдуть на Євромайдан. Люди скандують гасла прямо у вагонах». 

Натомість «Дзеркало тижня. Україна» інформує в повідомленні «Десятки тисяч киян йдуть на Майдан Незалежності»

«На Євромайдан в Києві прийшли десятки тисяч людей. Організована колона йде на Майдан Незалежності.

Учасники київського Євромайдану починають рухатися від парку ім. Тараса Шевченка, де стартувало народне віче, в бік Бессарабської площі. В даний час люди вишикувалися на бульварі Шевченка.

Попереду вони розгорнули великий державний прапор України і починають організовано спускатися до вул. Хрещатик. Людей дуже багато – це десятки тисяч.

Нагадаємо, що Опозиційні партії – «Батьківщина», «УДАР», «Свобода» – закликали українців прийти 1 грудня в парк ім.т.шевченка на мітинг протесту. «О 12:00 ми збираємося біля пам'ятника великому українському Кобзареві Тарасу Шевченку. Потім ми мирною ходою підемо до серця української столиці – на Майдан. Там, на Майдані ми проводимо мирну акцію - народне віче» – заявив лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів