У загиблого в зоні ООС майора залишилося четверо дітей

13:24 6 липня 2021 р.

Фото до новини

Міністерство оборони України висловлює співчуття родині, близьким та побратимам загиблого майора Богдана Бродовського.

Учора, 5 липня, було зафіксовано 9 випадків порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами. На жаль, маємо втрати серед наших захисників.

Про це повідомляє Міністерство оборони, пише Dailylviv.  

Так, біля Авдіївки окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів. Поблизу Золотого-4 ворог двічі вів обстріл з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Піски противник обстрілював наші позиції з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Біля Чермалика російські окупанти здійснили обстріл українських позицій з протитанкового ракетного комплексу.

Неподалік Новозванівки ворожі війська відкривали вогонь з гранатометів різних систем.

Біля Новотошківського збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

У районі населених пунктів Причепилівка та Кримське окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів.

Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил дістав поранення, несумісні з життям.

Міністерство оборони України висловлює співчуття родині, близьким та побратимам загиблого.

Крім того, троє військових дістали поранення. Воїнів доправлено до лікувального закладу.

На дії російсько-окупаційних військ захисники Збройних Сил України надали адекватну відповідь.

Про факти порушень з боку ворожих військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Від початку поточної доби, 6-го липня, станом на 12 годину випадків порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами не зафіксовано.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування Збройних Сил РФ продовжує посилювати бойові спроможності з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів оперативного угруповання російських окупаційних військ.

Так, за минулий місяць через неконтрольовані ділянки державного кордону України на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях з території РФ були завезені понад 3 тис. тонн пального, нові партії озброєння та боєприпасів російського виробництва. Зокрема, безпілотні літальні апарати, мобільні комплекси зв’язку та радіоконтролю, мінометні та протипіхотні міни.

Крім того, на тимчасово окуповану територію прибула група російських офіцерів-інструкторів зі складу з’єднань і частин 8 армії Південного військового округу Збройних Сил РФ для організації та проведення занять з підготовки диверсійно-розвідувальних підрозділів російських окупаційних військ.

А 93 бригада Холодний Яр повідомила у ФБ про непоправну втрату. Знову окупаційні війська вбили українського офіцера. Із глибоким сумом повідомляємо про загибель на передовій майора Бродовського Богдана Віталійовича, заступника начальника тилу логістики бригади.

Бойовики обстріляли позиції холодноярців, офіцер отримав вибухове поранення, несумісне з життям. Висловлюємо найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати рідним та близьким військового!

Богдан Бродовський народився 17 квітня 1984 року. 

Був кадровим військовим із великим досвідом. Служив у Збройних Силах України з 2002 року. Був начальником продовольчої служби.  У нього було четверо дітей.!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів