У Верховну Раду проходять чотири партії,- соціологія

15:14 20 травня 2020 р.

Фото до новини

20 травня Київський міжнародний інститут соціології оприлюднив опитування електоральних симпатій громадян: лідером залишається партія "Слуга народу" з 31,2% голосів серед тих, хто визначився.

Про це йдеться в дослідженні КМІС.

За результатами опитування КМІС, до парламенту проходять 4 партії - "Слуга народу", "ОПЗЖ", "Європейська солідарність" та "Батьківщина".

Партія "Голос" втратила рейтинг та отримала менше підтримки, ніж "партія Шарія".

Лідерство у списку зберігає "Слуга народу" з 31,2% серед тих, хто визначився.

На другому місці "Опозиційна платформа - за життя" з 17,4% підтримки. 

"Європейська Солідарність" зберігає третю сходинку з 14,8% підтримки.

За "Батьківщину" готові проголосувати 8,9%.

Довідка

З 14 до 17 травня 2020 року КМІС провів опитування методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, computer-assisted telephone interviews) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. В ході опитування проведено 2000 інтерв'ю. Статистична похибка вибірки (з ймовірністю 0,95 і з врахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% — для показників близьких до 25%, 1,4% — для показників близьких до 10%.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів