У Верховній Раді забракло голосів відправити Прем’єра у відставку (відео)

20:19 16 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

За недовіру Кабінету міністрів висловилися лише 194 депутатів при необхідних 226.

Верховна Рада проголосувала за визнання незадовільною роботи уряду у 2015 році. За відповідне рішення депутати проголосували після заслуховування звіту уряду у вівторок.

Депутати більшості фракцій та груп Ради виступили з критикою звіту уряду і проголосували за визнання його роботи незадовільною 247 голосами. Після цього депутати перейшли до розгляду постанови про оголошення недовіри уряду.

Про це повідомили сьогодні, 16 лютого, в інтернет-виданні «Українська правда», де також поінформували:

«Верховна Рада не відправила уряд Арсенія Яценюка у відставку. «За» висловлення недовіри Кабінету міністрів проголосували 194 депутатів при необхідних 226.  Перед голосуванням «Опозиційний блок» залишив сесійну залу ВР.

Раніше парламент визнав діяльність уряду за рік незадовільною. Як повідомлялося, раніше у вівторок президент Петро Порошенко закликав Яценюка і генпрокурора Віктора Шокіна піти у відставку.

В українському політикумі виникла гостра криза. За відставку Яценюка виступилидві фракції коаліції – «Самопоміч» і «Батьківщина».

Як відомо, парламент 371 голосом призначив Яценюка прем'єр-міністром 27 лютого 2014 року. Це була рекордна кількість голосів за історію голосувань кандидатур на цю посаду».

Про це також повідомили сьогодні, 16 лютого, в інтернет-виданні «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів