У терористичному угрупованні «ДНР» проговорилися, що воно порушило перемир’я

00:40 8 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті «InfoResist»

У «Тwitter»-акаунті прес-служби так званої «Донецької народної республіки» з’явилася в неділю інформація про те, що її бойовики «беруть Маріуполь».

Сайт «InfoResist» розповів увечері 7 вересня в повідомленні «Терористи з ДНР «офіційно» визнали що саме вони порушили перемир’я»:

Терористи з ДНР «офіційно» визнали що саме вони порушили «Мінське перемир’я». В «Тwitter» -акаунті так званої прес-служби «ДНР» з’явилася інформація про те, що бойовики беруть Маріуполь.

Пізніше вони опублікували посилання на новину ИТАР-ТАСС про те, що позиції бойовиків були обстріляні з «Градів». Новина на сайті ІТАР-ТАСС про бої під Маріуполем незабаром була видалена.

Ми зберегли скріншот. Також кеш google її зберіг. 

Залишається загадкою – чому «прес-служба» терористів спочатку заявляє про «штурм» Маріуполя, пізніше інформують з «ИТАР-ТАСС» про те що на них «напали», а ще через 35 хвилин публікують повідомлення «міністра оборони» про те, що домовленості не дотримуються . 

Нагадаємо, раніше в батальйоні «Азов» повідомили, що російська армія продовжує ігнорувати досягнуті в Мінську домовленості про припинення вогню – сьогодні укріпрайон азовців біля Маріуполя обстріляли з міномета.  Варто відзначити, що повідомлення про «штурм» Маріуполя з'явилося першим на тему боїв після оголошення перемир'я. 

Пізніше «РИА Новости» з позначкою «терміново» почало розповсюджувати новину про те, що сили АТО, скориставшись перемир'ям, захопили населений пункт. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ЧАС ПУБЛІКАЦІЇ ПОВІДОМЛЕНЬ».

Про це повідомляється на сайті «InfoResist».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів