У соцмережі поширили фото «беркутівця», який калічив журналіста (відео)

19:16 3 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: Гліб Гараніч

Країна повинна знати своїх «героїв» у лапках в обличчя.

Гліб Гараніч - на 30-й секунді цього відео.
Відео: Pepe Moreno

«Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 3 грудня, в повідомленні «У соцмережі поширили інформацію про «беркутівця», який розганяв Майдан [Фото]»:

«У соціальній мережі опублікували дані про одного із «беркутівців», який брав участь у зачистці Євромайдану у криваву суботу 30 листопада. Саме він жорстоко бив фотокореспондента «Reuters» Гліба Гараніча.

«Дякуємо Олександрові Піддубному. Завдяки йому цей «герой» став відомим – це Антонов Євген Федорович, в.о. командира 3-ої роти Беркуту (Київ) м.т.: 097-953-18-97. Родом з Житомирщини.

Це фрагмент фото Гліба Гараніча фотокора «Reuters», на якому, поки що невідомий, старший лейтенант київського Беркуту. Це він почав бити ногами Гліба по ногах і по камері, а підлеглі хороброго старлєя потім кийками розбили Гаранічу голову.

Україна. Київ. Майдан незалежності. 30.11.2013», – дописують на сторінці у Facebook «Скажи ні закону про наклеп. Це стосується кожного».

Користувачі уже навіть жартома закликають писати силовику смс, але бути обережними. 

Нагадаємо, у ніч на 30 листопада, у Києві на мирних мітингувальників Євромайдану на Майдані Незалежності напали і жорстоко побили співробітники спецпідрозділу «Беркут». Багато людей постраждали: пробиті голови, поламані ноги, забої. Серед поранених були й журналісти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів