У Слов'янську водолаз знайшов в озері сотні тіл терористів, – генерал (відео)

11:20 25 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.ru

Морги міста також переповнені убитими бойовиками.


«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 25 червня, в повідомленні «У Слов'янську в озері водолаз знайшов сотні тіл терористів, – генерал Міноборони»:

Точної цифри убитих терористів на Донбасі за останній час немає, але говорять про кілька сотень. На фото – убитий у Луганську бойовик

Втрати терористів у Слов'янську на Донеччині настільки великі, що вони не знають, куди дівати тіла убитих бойовиків. Раніше ЗМІ повідомляли про переповнені місцеві морги, свіжі могили в лісопосадках, а також масовий вивіз домовин у Росію. І ось знайшли «братську» могилу – на дні озера.

«Наші (українські військові) загиблі – це велика втрата, ми схиляємо голови перед загиблими військовослужбовцями нашої держави. Із почестями віддаємо їх нашій рідній українській землі. А ось у Слов'янську водолаз пішов у воду та побачив в озері кілька сотень трупів. Це – неоплакані, непоховані сини російського «отєчєства». Ось таким от чином вони ховають тих бойовиків. Це нікому не відомі братські могили, які заповнюються бойовиками з Росії. І які, на превеликий жаль, будуть вважатися як безвісти зниклими людьми», – зазначив учора в ефірі «5 каналу» т.в.о. начальника головного управління по роботі з особовим складом Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін (на відео – з 9 хв 25 сек.).

Нагадаємо, попри домовленості про двостороннє перемир'я на Донбасі терористи продовжують обстрілювати сили АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів