У Слов’янську терористи встигають воювати між собою, загиблих скидають в озеро, – штаб АТО (відео)

17:50 10 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Про це повідомив у вівторок керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 10 червня, в повідомленні «Терористи у Слов'янську та Семенівці воюють між собою, загиблих скидають в озеро»:

«Між терористами, котрі ще базуються у Слов'янську та Семенівці, виникають перестрілки з використанням мінометів та артилерії, а в межах Слов'янська є солоне озеро, куди терористи, згідно оперативної інформації, скидають тіла загиблих. Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, передає «УНН».

«За оперативною інформацією, між терористами, що ще залишились у Семенівці та Слов'янську інколи виникають збройні конфлікти. Вони один-одного обстрілюють із мінометів та артилерії. Проте силовики АТО не реагують на такі речі. Єдине, що є серйозна загроза мирним мешканцям, котрі можать постраждати від таких «конфліктів.

Разом із тим, знову ж таки за оперативною інформацією, в межах Слов'янська у солоне озеро терористи скидають тіла своїх загиблих бойовиків. Проте перевірити цю інформацію можна лише після повної зачистки міста від терористів», – зазначив В.Селезньов.

Як повідомляв УНН, поблизу міста Слов’янськ бойовики не припиняють спроб вирватись з кільця оточення і внаслідок чергового обстрілу позицій учасників АТО зі стрілецької зброї та гранатометів, 2 українських військовослужбовців поранено.

Нагадаємо, лідер бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлок) дав наказ заарештувати самопроголошеного мера Слов'янська В'ячеслава Пономарьова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів